Модно издање које отвара низ слика јесте маркирана пролећна одевна комбинација која је истакла њену витку линију. Пре неколико година Колинда Грабар Китаровић ухватила се у коштац са мршављењем и резултати су више него приметни.

Серију фотографија затвара спортско-елегантно издање, које открива да Колинда воли елегантне ципеле са дискретном потпетицом и машном као централним детаљем, али и то да свој стајлинг зачини брендираном торбом. Изгледа притом и веома младолико, што је други највећи утисак.

- Угодан и плодоносан почетак нове године у предивном Мароку, “Краљевини заласка сунца”, како на арапском гласи његово име. Три недеље напорног рада, али и опуштајућих тренутака у Маракешу и суровој лепоти Атласа - написала је Колинда у опису фотографије.

Бивша председница Хрватске смршала је уз помоћ липосукцијске дијете - која подразумева узимање протеинских шејкова, аминокиселина, конзумирању искључвио здравих намирница, у које спадају месо, риба и поврће припремљени на медитерански начин, како је писао портал Вечерњи хр.

Током ове дијете доручак и ручак мењају протеински шејкови различитх укуса уз додатке исхрани односно аминокиселина и биљних влакана. Вечера која је главни оброк, састојки се од куваног поврћа (патилиџан, броколи.. ), рибе попут лососа или туњевина, а могу се јести и различите салате (парадајз, зелена салата, купус). Оно што је забрањено на јеловнику оних који одаберу овакав режим исхране јесте воће и угљени хидрати.

(Жена Блиц)

БОНУС ВИДЕО: