Међутим, ретко ко се сећа првог назива ове популарне емисије коју су милиони гледали без даха.

Водитељка Драгана Катић се присетила својих почетака у Гранду и прве емисије коју је тада отворила са Предрагом Живквовићем Тозовцем.

– Тозовац и ја смо 1998. године отворили емисију "Звездано небо". Касније је Саша Поповић тражио неко звучније име за емисију и брзо је преименовао у "Гранд схоw". Са нама је био оркестар Микице Куртовића, а касније нам се придружио и оркестар Бокија Милошевића – испричала је водитељка једном приликом.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, и Сузана Манчић је својевремено била једно од заштитиних лица емисије „Гранд Схоw“ које се увек са осмехом сети.

– Стално сам себи проналазила мане тада, те велики ми нос, те дебела сам. И дан данас је та тортура са мршављењем неиздржива. Утицај Саше Поповића на то да и не спомињем… Он је мени и оној сиротој Драгани Катић, која је прелепа, нон стоп пребацивао да смо се угојиле. Када ми је направио тај ЛП „Не куни ме мати“, дошао је код мене кући да види шта сам припремила од гардеробе – започела је причу Манчић, па наставила:

Фото: В. Данилов

 

 

– Тада ме питао да ли имам маказе, али велике. Ја му дала маказе, а он ми исекао све сукње. Ја сам му рекла „Па ја нисам Лепа Брена“, а он је рекао „Ти ни не можеш да будеш Брена“. Тад сам кренула да носим мини сукње. Иако сам била витка, мршава са женским облинама, никада нисам хтела да изгледам провокативно. Додуше, тај излет у мини сукњи није прошао лоше – истакла је водитељка својевремено.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: