Међутим, пре неколкико месеци нашла се у жижи јавности када су је кандидат Душан Вукадиновић и његова породица оптужили како им је тражила новац за пролазак у следећи круг такмичења.

Снежана је тада рекла да ће овај случај решити на суду, како би одбранила своју част и невиност.

Сада је открила како тече цео процес и шта се са тим дешава.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

- Морам рећи да је тужба предата. Чекамо тај позив. Имали смо информацију да је фалило неких података, али адвокат "Гранд продукције" ради на томе и чекамо. Ја лично сам онда рекла и само ћу сада додати, односно поновити. Ми смо људи јавни, али нисмо мете за вређање части и достојанства. Ја сам тако васпитана, на образ не дам. Никада ни од кога ништа нисам ни тражила, ни узела, нити уценила, нити ми треба. Све што имам зарадила сам поштено својим радом - рекла је певачица, па истакла да је прича о протекцијама и миту бесмислена, с обзиром да победника бира искључиво публика.

- Кад сам чула то, ја нисам могла да верујем. Рекла сам: "Молим, одакле то, шта уопште то значи?" Да ли је икад ико у "Звездама Гранда" могао било шта да уради на начин да плати, подмити или преко неке везе? Нема шансе. Зашто нема шансе. Зато што ту раде поштени људи, а друго, што је можда и релевантније, то је што ту публика има последњу реч и ону важну реч. Можете ви да гласате кога хоћете, ако то публика не конзумира, нема тог посла ништа - закључила је Снежана у емисији "Диван шоу".

БОНУС ВИДЕО: