Једна од најпопуларнијих певачица у нашем региону, Милица Павловић, последњих месеци константно је била у жижи јавности, а посебно интересовање и одушевљење код њених фанова изазвао је њен концерт пред око 20.000 људи у Арени.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/сеноритамилица

 

Павловићева је након концерта одржала још неколико концерата у оквиру Нове године и Божића, обавестила фанове да је ушла у музички студио на неколико дана и убрзо затим нестала.

Као што се већ писало, Милица се од тог момента није оглашавала прво осам дана, што је изазвало чуђење код њених фанова, а онда је прерасло у страх и панику.

Фото: АТА имагес

 

Данас је већ две недеље како Милица није објавила ниједан пост и сторy на Инстаграму, као ни на другим друштвеним мрежама.

- Пошто Милице нема већ дуже време на друштвеним мрежама ја мислим да је време да банемо у Буниброд - један је од коментара забринутих фанова, док су се многи надовезали и сложили са њим.

- За то време поставља се питање шта се то заиста дешава са Милицом, где је и шта ради, али једно је сигурно - сазнаћемо кад за то дође моменат, а недавно смо писали о њеном односу са Теом Таировић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".