Након што је Врховни суд укинуо одлуку Жупанијског суда о заједничком старатељству Северине Вучковић и Милана Поповића над сином Александром, данас је ову одлуку суда прокоментарисао и председник Хрватске Зоран Милановић.

- Девет година то траје, тај дечак је вероватно седе већ добио. Девет година… Не знам какви су му мајка и отац, али где су ту судови? Коме то пребацити? Председнику Врховног суда? Он ту ништа не може”, рекао је Зоран Милановић за "Дневник.хр" о случају Северине и Милана Поповића.

Фото: АТА имагес, Профимедиа

 

Након ове његове изјаве Северина Вучковић се обратила Милановићу на свом Инстаграм профилу.

- Поштовани Председниче, није 9 година, 11 година то траје. Хвала што сте схватили да се не ради о мени, него о мом детету. И да је то поигравање система с једним дететом више од деценије - безосећајно. Одузима му се право на безбрижно детињство и право на дом. И на крају, хвала на бризи, нема дете још седих. И није полудео! Али и Ви председниче морате да схватите да је управо председник врховног суда ово вратио поново на прву инстанцу… И шта ћемо сад? Кажу, правда увек победи на крају, а било би боље да је победила на почетку - написала је Северина.

БОНУС ВИДЕО: