Наиме, она је, упитана да прокоментарише наводне тужбе које подноси Оља против ње, истакла да није упозната са радом млађе колегинице.

- Ја сам прво тражила број Селме Бјрами. Уопште нисам знала да дотична постоји. Не знам зашто се она мешала када је нисам ни видела у студију код Ралета. Оља Бајрами је тотално небитна - рекла је Ана за Информер.

Foto: ATA images

 

 

Подсетимо, Ана Николић нашла се у средишту скандала када је дошла у сукоб са Ољом Бајрами након расправе са композитором Гораном Ратковићем Ралетом.

Иначе, Оља је раније говорила о инцидету.

- Ана Николић ми је претила. Свашта је говорила. Претила ми је навијачима, рекла ми је да ће да ме ошиша, рекла је... Ма, да не помињем, све јако ружно. Не могу да објасним колико је то ружно и срамотно за некада онакву звезду, а сад краљицу свих насловних страна жуте штампе. На шта се она спустила, мени је то страшно. Не можеш да повређујеш људе око себе само зато што си ти повређена па палиш све пред собом.

- Испадам будала која се ту нашла. Треба да објашњавам зашто сам дошла код продуцента у студио да донесем паре и завршим своју песму. Срамота! Првенствено, не можеш да чупаш људе с којима сарађујеш, тако се не понаша једна звезда - истакла је она тада, а затим пре неколико дана открила да је против "девојке од чоколаде" поднела тужбу:

- Да, тачно је. Преко тако ужасних ствари нећу да пређем - рекла је кратко певачица за Информер.

Како се наводило у медијима, Бајрамијева је одлучила да савије табак и након наводних претњи тужи Николићеву.

БОНУС ВИДЕО: