- Мићо, ти си најгора особа на свету. Ликујеш откако сам у свађи са Анитом! Ти ниси неко ко подржава ЛГБТ заједницу. Ти мене мрзиш јер сам лезбијка! Кажи пред свима шта имаш. Осећам да ме никад ниси волео, а пред камерама се увек правиш да си ми пријатељ. Рекли су ми разне ствари људи напољу, али нисам веровала - урлала је Матора, а Мића се надовезао:

- Није тачно, не знам ко ти је тиме напунио главу! Не могу да глумим да сам ти пријатељ, а да те потајно мрзим. То никоме не бих могао да урадим! Баш ме брига шта мислиш! Знам шта ја осећам према теби! То са Анитом нема никакве везе! Моје мишљење о њој је само моје и на то имам апсолутно право!

Подсетимо, сукоб Маторе и Миће почео је још пре неколико дана, па је Јована њега почела да игнорише. Матора је била погођена јер јој се није нашао у жалости, па му је сасула у лице колико ју је то повредило.

Фото: Јутјуб принскрин/Zadruga official

 

- То што ти пуне главу, то је мој став. Никога не мрзим, само мислим да треба да се клониш жена - рекао је Мића.

- Не, ти переш Аниту, а мене пљујеш - рекла је Матора.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Брак у који ја верујем, да. Мене те ствари не интересују, ја тебе не мрзим - рекао је Мића.

- Што ми ниси изјавио саучешће?! Шта си ти нашао да причаш о геј браку, немој да переш Аниту преко тога. Ти си најпристраснији човек у кући. Шта је проблем што други мисле другачије од тебе?! - урлала је Матора.

БОНУС ВИДЕО: