Селми Бајрами се сувишно придаје значај, сматра Огњен Амиџић кога је певачица испрозивала након што је сама направила скандал показивајући двоглавог орла на једном слављу.

Како је претходно гостовала у његовој емисији, где се с њим и расправљала, сада је спремна да тврди да јој је водитељ крив за сав гнев који је сама својим потезом навукла на себе. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Присутна сам у медијима, гостовала сам у најгледанијим емисијама, претпостављам да сам некоме засметала. Ја сам дошла и засијала, а у једној емисији која је ишла уживо сам реаговала на неке ствари, јер сам имала потребу да то урадим као жена, дама, мајка. Ту емисију су гледали и моји родитељи. Неки су се увредили, могуће је да су на неки начин ти што су били у емисији или водили емисију тражили неки разлог да мене оцрне у медијима, искористили су тај моменат, ја сам колатерална штета и жртвено јагње - рекла је она.

 

Подсетимо, случајем Селме Бајрами бавили су се многи, међу првима старлета Тамара Ђурић, која ју је кад је све почело дословце патосирала.

- Њен случај је завршен. Тако ће завршити и свако следећи ко подругљиво буде причао о нашој држави. Ми, као гостопримљиви Срби, дозвољавамо да сви онако по нама, да не употребим тешку реч. Она је то искористила. Драго ми је што смо напокон почели да поштујемо себе и да системом елиминације уклањамо непријатеље. Можда су тешке речи, али неко ко нам не мисли добро и та цела замисао те „Велике Албаније“ - истакла је Ђурићева, па додала:

Фото: АТА имагес, Инстаграм/тијана.стоисављевиц

 

 

- У Србију је свако добродошао, ми смо гостољубиви и више него што треба, али ово с њом је било стварно понижавајуће. И да држава није тако одреаговала, то би било онако да ми дозвољавамо да уринира по нама. Опет бих нагласила, можда она то није свесно урадила, али једноставно, зна се шта симбол који је показала означава - рекла је у емисији „Амиџи шоу“ Ђурићева.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: