Врло млада удала се за Мустафиног оца, врло брзо се и развела од њега, због чега је развила претерано заштитнички став према сину.

Када се на све то узме вртоглава популарност коју он ужива више од две деценије, није за чуђење што је свекрва Емине Јаховић одувек била на опрезу, посебно према девојкама свог јединца.

Првог сусрета са Тулир певачица се и дан-данас сећа и тврди да јој нимало није било пријатно.

Фото: Сарић С.

 

 

- Моја другарица је била поред мене. Она нас је погледала, то је био поглед катастрофа - почела је причу Емина.

- При том, Мустафина мајка је изузетно јака жена. Најбоља је баба на свету, али с обзиром на то да је Мустафа јединац, а мене у животу стално сналазе јединци, не знам зашто је то тако, у почетку је имала одбрамбени став ово је моја територија… Када нас је погледала, одмах је требало да са окренемо и нестанемо.

- После тога, међутим, нас две смо постале јако добре пријатељице. Она је реална жена, доста се трудила и мучила за Мустафу.

Фото: Сарић С.

 

 

- Развела се када је имала 18 година. Није се поново удала, не зато што је конзервативна него зато што има нека своја правила у животу.

- Она је имала после тога једну љубав, за коју је хтела да се уда, али нешто ту није… Она је заправо тражила некога ко ће Мустафи да буде фигура, није то нашла и цео живот је посветила детету - испричала је Емина о свекрви у кратким цртама у емисији Гоце Тржан и све изненадила искреношћу.

Закључак је да је свекрва Емине Јаховић традиционална, али истовремено модерна жена, која поседује друштвене мреже на којима објављује фотографије са унуцима који су, поред сина, њен центар света.

На основу слика да се видети да је изузетно лепа жена која држи до себе, те није чудо што је Емини узор.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО: