Милан и Северина више неће имати заједничко старатељство, што је 2021. одредио Жупанијски суд у Сплиту већ ће се Александар, који ће ускоро напунити 12 година, опет вратити оцу. Та одлука одмах ступа на снагу, независно што је певачица поднела жалбу, пренео Национал.

Многе јавне личности су подржале Северину, попут Наташе Беквалац, Милице Тодоровић, Емине Јаховић, Тијане Дапчевић, Софије Милошевић, Секе Алексић, Милене Радуловић.

Ипак међу првима, још 2021. године, јавно, путем малих екрана, подршку јој је пружила списатељица Ведрана Рудан.

Фото: АТА имагес

 

 

- Северина је најмоћнија жена у историји Хрватске. Говорим о Хрватској, земљи која постоји од 1991. Она је дефинитивно најмоћнија. Она се показује, она се приказује. Она је она. Она је Северина, нема презиме, само Северина! Она је идеална мета за државу. Треба силовати Северину - рекла је Ведрана, па наставила:

- И онда шаљеш поруку свим осталим женама, које не могу достигнути тај ниво. Е, ако држава Хрватска, а то сам већ рекла у Србији, силује Северину, а силовала ју је, кроз судове, кроз судске одлуке, кроз моћ, на њој су се иживљавали хрватски мужјаци.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја уопште не замерам њеном бившем партнеру, он има право да се бори, јер знамо какви су мужјаци. Али, држава Хрватска је нама женама, које нисмо Северина послала поруку - будете ли се буниле, будете ли тражиле правду, будете ли мислиле да ћете се изборити било за шта, проћи ћете као Северина - закључила је Рудан за "Прву тв".

Северина је тада путем Инстаграма одмах поделила ове речи подршке са својим пратиоцима, а сада је опет то урадили уз речи:

Фото: АТА имагес

 

 

- Не знам чиме сам заслужила њену љубав и заштиту коју ми увек пружа. Не знамо се, али се волимо. Одувек сам је волела, јер јој нико није могао парирати у разговору. Она их све препарира. Духовито…да боли. Боли њена слобода. Ведране разведре дан. И ганута сам и смејем се. Само моја мајка би била “гора” од ње. Мајку држим "на ланцу" већ девет година. Уместо моје мајке, наших мајки, говори Ведрана. Стварно волим што сам вољена од Ведране.

(Телеграф.рс)

БОНУС ВИДЕО: