Наиме, Јелисавета се сада усликала након роњења, на себи је имала једноделни црни купаћи костим који је савршено истакао њене облине, а груди су биле у првом плану.

Глумица важи за једну од најлепших и најзгоднијих глумица, а коментари на рачун њеног изгледа нису изостали.

"Нема јој равне", "како добро изгледа", "прелепа", само су неки од коментара.

Она је иначе раније показала колико се мучи и колико труда улаже да би изгледала онако како изгледа.

- Кажу ми људи: "Лако је теби, не мораш да тренираш, ти си цео живот таква", а ово сам заправо ја током целог живота - написала је супруга кошаркаша Милоша Теодосића у опису, а раније је за "Стори" рекла како васпитава децу.

- Родитељ сам који каже детету извини кад погреши. Мислим да је то страшно важно за та мала бића, јер моја деца, иако имају четири и по и две и по године, имају јасан став шта хоће, а шта неће и ја то врло поштујем, Наравно, постоје ствари које су просто "не", али објасним зашто је "не". Врло је лако се договоримо је увек, за све, идемо кроз причу - истака је глумица,, а потом открила да најлуђи провод има са ћеркицом, са којом с одлично слаже.

- Видим Петрину енергију, да смо ту негде... Ја уживам са њом, она је мени као другарица. Једва чекам да отпутујем негде са њима, јер: "Пеко, хоћемо да идемо на ролеркостер?!", "Хоћемо, мама!". Ложим је на све те глупости, да вози скејт, тротинет, ролере, да плива, све што је мени било забавно. Уствари, ја себе забављам, биће да је то - рекла је она кроз смех.

БОНУС ВИДЕО: