Певачица Јелена Гербец не може да дође себи од шока због трагичне вести коју је сазнала. Њен колега и пријатељ, млади виолиниста Дејан Митровић страдао је у понедељак вече на Обреновачком путу, када је на њега налетео аутомобил којим је управљала жена.

У стравичном судару музичар је остао на месту мртав, а страшна вест погодила је бројне певаче који су сарађивали се и дружили се са омиљеним виолинистом.

- Сад у петак смо радили заједно код Рокија Беговића… Шта да кажем. Велика трагедија, много сам потресена – рекла је Јелена.

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица је и на свом Инстаграм налогу објавила фотографију погинулог музичара са сломљеним срцем, означивши да је у великој тузи због ове трагедије у којој је изгубуила драгог колегу и пријатеља.

Подсетимо, у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила и коју је изазвала жена која је прешла нагло у другу траку, погинуо је виолиниста „Краљеви бенда“.

Фото: Инстаграм принтскрин/marinabogdanovic

 

 

Дејан Митровић је услед силине ударца страдао на месту несреће, а екипа Хитне помоћи могла је само на лицу места да констатује смрт младог музичара.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: