Аница је проговорила је о улози у поментуној серији, али и сарадњи са колегама.

- Босиљка је девојка која долази са села у велики град у жељи да успе у послу. Она говори неколико светских језика и пут јој се укршта са породицом Срдић. На неки начин ће она мало утицати на њихов животни пут, бар на кратак период - рекла је глумица.

Лазићева је за екипу серије на чијем је челу њен партнер Лазар Ристовски имала само речи хвале.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/lazar.ristovski/anicalazicofficia

 

- Не бих да звучи као научена фраза, али је ово најбоља екипа са којом сам до сада сарађивала. Сви сектори функционишу савршено, то је скуп мањих тимова који чине савршену целину. Прави смо дрим тим! - истакла је глумица, те је открила да је од редитеља Дејана Зечевића имала посебан захтев.

- Било је много смешних тренутака током снимања, а за мене је најизазовније било када је требало да снимим сцену на кинеском језику. То смо понављали не смем да кажем колико пута! Сваки пут кад бих помислила да ћу сада да причам на кинеском праснула бих у смех, па би се и цела екипа смејала - рекла је Аница, па додала:

Foto: Printskrin/Instagram/ lazar.ristovski/anicalazicofficial

 

- Иначе не говорим кинески, морала сам да га научим због ове серије. Срећом, редитељ није очекивао од мене да научим неки текст, али и тих неколико реченица ми је било велики изазов.

Она је открила и да ли глумачки посао захтева одрицања.

- Сваки посао то тражи. Ако радите оно што волите онда то и нису одрицања, то су слатке муке - одговара Аница и тврди да што је старија то је сигурнија пред камерама.

- Сваке године су најбоље за глумицу, али како време пролази све су боље јер смо и ми зрелији, боље познајемо себе и то се онда види на камери - рекла је Лазићева за Републику.

БОНУС ВИДЕО: