Одмах након сахране, Матора се вратила у Елиту и наставила своје учешће, међутим, како и сама признаје, не осећа се добро и није сигурна колико може да функционише у будућности.

- Нисам добро и није добро, Дарко, ништа. Таман се мало дигнем и онда ово - плакала је Матора током разговора са Дарком Танасијевић.

- Тако је радила и са мном, далеко им лепа кућа. Борила сам се са ветрењачама. Све и да је тако, да ја радим то што они кажу, зашто имаш потребу да испричаш шта испричаш и да наставиш да пљујеш по мени?! Сто посто Анита је испричала све Анђелу, Анђело њој, имају тачно тако: "Слободно причај...". Анђелове одбране су три пута пале у воду, јер га је Анита демантовала - започела је Јована.

Фото: Јутјуб принскрин/Zadruga official

 

- Захвалићу се Сањи Станковић што мојим родитељима и пријатељима честита све. Да се ја правдам, да ја говорим...Као што је Анђело Ранковић поновио да ме познаје, познајем и ја Анђела Ранковића, али ја о њему нећу причати...Може слободно да наведе људе поименце кога сам издала и повредила, јер он мени није дао. Нека ми да именом и презименом. Човек ми прича да је прешао у други локал, а ти си сада нашао да отвориш очи за мене и Теодору Џехверовић, па си послушао мишљење оног ког поштујеш, није Лепи Мића, а као нећеш да чује јавност и учесници. Куне се у Алексеја и лаже - рекла је Матора.

Касније је поразговарала и са својим цимерима и пријатељима из куће, па им је открила део разговора са породицом, која јој је поручила да напусти Елиту, због здравственог стања:

- Повраћам, није ми добро, више не могу да контролишем сопствено тело... Мама ми је рекла да напустим ријалити, плаше се за моје здравље... Ни ја не знам шта се са њима дешава - говорила је Матора својим цимерима.

БОНУС ВИДЕО: