Певачица Драгица Златић у петак је остала без оца који је преминуо у 86. години, а јуче је испраћен на вечни починак повом чега се певачица јавно огласила.

Иако је била свесна година и здравственог стања свог тате, певачица је тешко поднела губитак родитеља.

– Данас смо те испратили баш онако како си ти желео, испред твоје куће, са доста наших пријатеља, комшија, родбине и колега… Жао ми је што ме нећеш више дочекати када дођем из Београда, некако сам навикла да си увек, али увек ту. Путуј тата и нека Господ Бог подари вечни мир твојој души! Ако негде горе сретнеш маму… ви крените све испочетка!!! Твој "Рајко".
П.С. Последња слика је настала када смо кренули од куће у дом, јер у последње време на жалост више није могао бити сам кући… – написала је Златићева уз серију њихових заједничких фотографија док су се у коментарима низале изаве саучешћа и поруке љубави и снаге које су пратиоци слали певачици.

 

 

Драгица Златић сахранила оца

Иначе, Драгичин отац прошле године напунио је 86 година када се цела породица окупила уз богату трпезу и торту са свећицама како би прославили његов диван дан, а слављеник је том приликом одржао и емотиван говор.

- Боже помози да буде све најбоље у животу нашем. Да дочекате ви, као и ја, ове године, да будете добри искрени и са срећом да ми буде рођендан - рекао је тада господин Златић.

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица је својевремено говорила о одрастању уз оца који је био строг.

- Нисам имала неко бајно детињство и да сам одрасла са пуно љубави. Отац ми је увек био прек, строг, прзница, недостајала ми је његова љубав. Али ево сад како прилазим кући, сваки пут се уплашим. Кад сам била последњи пут није га било, иако он скоро никад нигде не иде, ја сам одмах помислила да је негде пао. Он ни мобилни не носи, и онда после 45 минута видим га да иде из комшилука, и пао ми је камен са срца. Јако је стар и без обзира какав наш однос био до сада, јако ће ми тешко пасти када једног дана будем остала без њега – рекла је својевремено певачица са кнедлом у грлу за Гранд.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: