Једна од оних која је лајковала спорне објаве била је Слобода Мићаловић, коју је Карлеуша још пре две године жестоко оплела због њених изјава и ставова, који јој се уопште нису свидели.

Тако је Слобода у једном од својих интервјуа истакла да скупа гардероба и новац не могу никако да купе искрен осмех, а онда се дотакла и вегана који носе ташне од коже.

- Волим добар накит, волим добар сат, али могу да живим без тога. Мислим да мој карактер и та стабилност долази изнутра, а не из тога шта смо споља ставили на себе. Или неко коментарише "не једем месо, ја сам веган", а онда носи "луј витон" која сигурно није од купуса. Не разумем - рекла је глумица.

Фото: АТА имагес

 

 

Овакав став се тад очигледно није свидео Карлеуши, па је у свом стилу одговорила Слободи.

- Управо сам хтела да поједем једну моју "луј витон" торбу, али ми је ова препаметна жена објаснила да то није купус. А ја једем само купус - написала је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Такође, Карлеуши је жестоко засметао Слободин коментар на фотографији коју је објавио Вук Костић, а на којој се види он како одмара у паузи током лова.

Тада је Слобода испод Вукове фотографије оставља заљубљене емотиконе, па јој је поручила да глумицу "узбуђује убијање, као нас што узбуђује кад узмемо даљински и променимо канал кад јој се појави њушка".

Фото: АТА имагес

 

 

- Момци који су мало прилегли да се одморе током убијања. Опуштено као да су косили траву, спокојно као да су учинили добро дело, поносно као да су власници дивљих животиња. Реалност је да ови људи са слике тагују и рекламирају оружје и продају истог, убијају без милости по планини изгладнеле и преплашене животиње зарад болесне забаве и морбидног уживања... док им фина глумица Слобода Мићаловић оставља заљубљене емотиконе! Ваљда и њу узбуђује убијање, као нас што узбуђује кад узмемо даљински и променимо канал кад јој се појави њушка. Много фини неки људи ови глумци - истакла је тад Карлеуша у свом стилу.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: