Познати рокер је тестиран на алкохол и налази су показали да није био у алкохолисаном стању. Време је било магловито, он је већ наишао на судар иза кривине. Без обзира што није крив, осећа кривицу због једног изгубљеног живота: 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda/Nportal

 

Саша Поповић је био са њим у контакту, те је изнео детаље разговора: 

- Чули смо се одмах док је био на лицу места, звао сам га, све ми је испричао, више од тога не знам. Рекао је да мора још неколико дана да остане тамо због процедуре. У оној магли и оним условима је налетео на нешто што се већ десило. Видим да му је најтеже јер је жена преминула.

- Није било до тога ни што су га ушивали, само да је жена жива. Каже да је тотална штета његовог аутомобила, али има пуно пријатеља тамо у Македонији, Врању, снаћи ће се за превоз до Београда. Једини проблем је што човек носи на души жену која је преминула. Како је и јавни тужилац рекао, он је налетео иза кривине, већ се тај судар десио...

Фото: АТА имагес

 

Према првим информацијама, прво је дошло до судара два аутомобила, "фолксвагена поло" кумановских регистрација и "фолксвагена голф" скопских регистарских ознака. Како се истиче у саопштењу, до тог судара је дошло када је возач једног од аутомобила ушао на ауто-пут у контра-смеру.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: