Некадашња ријалити учесница и победница "Задруге 6", Александра Николић је решила да отвори фризерски саолин. Тренутно је у седмом месецу трудноће и ужива у најлепшем благослову. 

- Отварам салон чим се породим и када бебац мало порасте. Постајем газдарица! Улажем свој новац у посао, нико ми не помаже. У салону планирам да запослим раднике, јер не могу сама да радим. Уписала сам курс и учим да радим надоградњу косе. Имам завршену фризерску школу, одлучила сам да се усавршавам и радим на себи. Пронашла сам себе у фризерају и то је нешто што ме испуњава -изјавила је Александра и истиче да јој ништа није тешко да ради иако је у седмом месецу трудноће. 

 

 

Испричала је како се премањој опходе на едукацији коју похађа: 

- Оно што знам да ће ми донети добро никада ми не пада тешко. Када се уморим, едукаторка ми дозволи да седнем, донесе ми кафу, воду и све што је неопходно да се добро осећам. У седмом сам месецу трудноће, добро сам, али имам мучнине, што значи да ће бебац имати косу. На едукацији останем по цео дан и вежбам. Естета сам. Постоје лутке на којима радим, а долазе и муштерије, па гледам. Почела сам да доводим и своје моделе, ових дана планирам да урадим надоградњу својој сестри. Добро се сналазим и кажу ми да сам изузетно вешта - она воли да својим поступцима буде успешна и да злим језицима докаже колико је не дотичу њихове приче:  

 

- Људи ће увек коментарисати, изненадила бих се да не чујем ништа лоше о себи. Помислила бих да са мном нешто није у реду. Вредна сам, желим да радим и отворим салон, а све што зацртам на крају и остварим. Одавно нисам део ријалитија, трудим се да будем ван свих прича, али некако ме то не заобилази. Константно ме помињу, али ме ништа не дотиче. За два месеца ћу постати мама, млада сам и остварена жена, ништа више ми од живота није потребно. Реновирам стан, купила сам ауто, ништа ми не фали - закључила је она.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: