Вест да су се венчали сада је потврдио и водитељ.

- Истина је, венчали смо се. Желели смо да то буде без буке и да тај чин остане само за нас. Ми смо већ живели брак, сада је само и на папиру. Ја сам желео да се Мина презива као ја и сада носи моје презиме, то што је оставила на Инстаграму и своје - то вас лаже, да знате (смех). Када се деси љубав, нема ту пуно приче - рекао је он за Курир.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ако си из било ког разлога изложенији и истакнутији јавности, ти си тада више нападнут. Био сам разочаран натписима који су се тада појављивали. Толико је било малициозних, нетачних прича по њу, али и по мене, чак и од колега које знам годинама. Част изузецима. Комплетне неистине су писали, и то људи које сам ја знао. Нико ме није позвао да пита и провери информацију. То је било језиво - рекао је он, па додао:

- Велики проблем су и друштвене мреже, где људи напшу свашта без икакве провере. И за себе сам читао свашта. Када ми буде досадно и ја извређам њих. Али најбоље је игнорисати све. Тако Мину ни криву ни дужну извређају, али добро...

Фото: АТА имагес

 

 

- То је и један од разлога што се у трудноћи повукла... надам се да ће све са трудноћом протећи у најбољем реду, што нам је најбитније и приоритет - говорио је Огњен за Премијеру.

БОНУС ВИДЕО: