Фолкер је у својој изјави поручио и да никада неће погледати филм, из разлога што му се гаде колеге које сада тугују за легендарним певачем, а нису му помогли онда када је био жив и када му је помоћ била потребна.

Фото: Инстаграм принтскрин/ aleksandar_vuksanovic_official

 

 

- Џеја сам волео искрено, до последњег тренутка његовог живота, а и данас и заувек. Био сам уз њега до краја, јер је фактички једина особа на овој нашој такозваној туробној естради, коју сам исто волео и поштовао. И то сви знају. А ако ме питате зашто се нисам појавио на премијери филма, рећи ћу вам. Да, нисам се појавио, тачније нисам ни хтео да се појавио, и ево сада јавно кажем да сви знају да филм никада нећу одгледати. Управо из љубави и поштовања према тој величини и том човеку кога сам толико волео! Када видите позамашни списак оних који учествују на овај или онај начин у филму и око филма, ја ћу вам рећи, ајде да не претерам, па да кажем 100 посто, али 99 посто њих су они који се искључиво окоришћавају о његову смрт и његову несрећу. Сви који познају иоле ову нашу такозвану јадну естраду, знају о чему говорим - пише Лукас и наставља даље:

- Последњих десетак година његовог живота сви они су га пљували, исмевали, па чак му и ноге пдометали, нико од њих му се није нашао када му је најтеже било, а сада су дошли да се шепуре на црвеном тепиху и да пуштају лажне сузе, мислећи да оно што су му радили за живота нико није приметио или су заборавили. Е видите, ја нисам! Дошли су да на имену покојника сада враћају своје каријере, које су већ дуго времена на озбиљним низбрдицама, дошли су да причају јако су га волели, а нико му није помогао и хтео да помогне када му је било најтеже. Осим пар људи, чија имена нећу ни да наводим, а ни они то не би хтели, јер се помаже да се помогне, а не да би други знали. Е, зато нисам дошао на премијеру, јер сам га заиста волео, поштовао и ценио, био уз њега до краја. А рекао сам му: ,,Немој брате да дозволиш да ти ова г*вна показују љубав онда када ти она неће бити потребна. Значи, она када те више не буде било".Ов свих лицемера, сецикеса и смардова, били они са естраде или из других сфера, могу да изузмем само његову децу, његову Андријану, његовог Рулета, мене и једног нашег заједничког друга, зове се Влада и једног познатог бизнисмена који му је увек био ту када је требало. Ово је тужна истина нашег јадног окружења и људи који те вечито тапшу по рамену и наводно те воле. Драго мој Џони, разумећеш ти зашто мене није било на тој премијери! Пред крај сам ти рекао да се вратиш, да снимамо нешто, поклонио сам ти песму, сећам се, мало сурово сам ти рекао Џеки, на сахрану ти нећу доћи, али на твој нови концерт хоћу. Нажалост, била је сахрана. И наравно, дошао сам, морао сам да те последњи пут испратим. Али на ову параду лицемерства и лажне љубави нисам могао. И знам да ћеш ми ти опростити. Заувек те воли твој Чупави.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: