Кристијан је у срећној заједници са својом изабраницом Кристином Спалевић са којом је добио сина, а сада очекују још једно дете. Голубовић иначе из прошлости има са супругом Данијелом сина Лазара кога није смео одмах да призна. 

Ова жестоки момак је више од деценије провео у служењу казне у Немачкој, Италији и Грчкој. Једном је "стао на жуљ", једној опасној породици, па је морао да заштити сина Лазара. 

-Признао сам сина тек после 20 година, тако је то морало да буде, урадио сам ствари које су могле да угрозе живот мога детета и због тога се кајем - започео је своју причу Кристијан и наставио: 

 

- Док сам био у затвору закачио сам се са једном јаком фамилијом, напао сам два брата. Један од њих је погинуо и они су говорили да ја стојим иза тога. Онда је тај неки Лека, брат овог што је погинуо, дао реч да ће да ми се осветити преко сина. Није знао како се син зове и презива, али је рекао да ће га наћи и убити. Они су видели да мени злато, паре, виле не значе ништа, па су решили да ударе тамо где највише боли. Због тога сина нисам признао, ставили су на име оца црту, као да га нема. Остао је Лазар Ђукић, а ја сам свима говорио да ми се син зове Лука, па Стефан само да би их збунио.

- Тада сам смањио и круг пријатеља, али када би ме неко питао шта је са Лазаром и Данијелом говорио бих да живе мало у Енглеској, мало у Америци и да их слабо виђам, а уствари су били у мом гнезду. Чак смо Лазару на руку ставили онај први силиконски чип да бисмо у сваком тренутку знали у метар где се налази - признао је Голубовић.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО: