Јањуш је том приликом открио да би био с било којом девојком само с Анели не, што је њу веома изнервирало.

- Да ли си очекивао да ће се Маја толико потрести - гласило је питање.

- На ово питање које си ми поставила, да ме питаш за било кога, рекао бих да би се потресао, а када је конкретно Маја, рекао бих исто. Свако нормалан би. Јако сам био сконцентрисан њеним одговором и њеном причом, то је одмах мисао ко ће са ким бити. Она мисли да ћу ја сада бити с неком. Са мном си нажалост могла да провалиш како ја функционишем, ја нисам глупа особа, мораш да схватиш да те капирам шта год да кажем. Можда си раније имала папке који су те гледали кроз физички изглед и болео их је ку**ц шта ћеш ти да радиш. Ја једино са тобом не могу време да проводим. Ту је крај, нема више шта да се учини. Ја бих могао да спавам сада с ким год, само с тобом не бих. Тражим ти да сконташ што је то тако и да ти уђе у главу због чега је то тако - рекао је Јањуш.

- Океј, ја сам то укапирала, то си ти већ рекао. Где је емоција нестала за два дана?! Како се могло заборавити све што је ова жена вређала његово дете - рекла је Анели.

- Јако си кварна. Како теби није нестало за пет дана?! - рекао је Јањуш.

- Друга ствар, објаснио сам, ја сам када сам ушао да сам осетио од Маје то нешто...Ја сам овој особи рекао све најгоре и она мене. Сада спомињање шта је она мени. Тог тренутка када ми је дошла и рекла, ја сам рекао да се неће ништа поновити. Она и ја нисмо заједно, нисмо у вези. Ми смо завршили све то, али са неким са ким имаш емоцију не можеш то да радиш - рекао је Јањуш.

- Време је показатељ свега, ја сам уверена у то и то је тако - рекла је Анели.

- Добила си шансу, најискреније, после свега што сам гледао...Можда се моје емоције нису угасиле - рекао је Јањуш.

- Јесу, тако се не понаша човек ком су се изгубиле емоције...Ти проводиш цео дан са Мајом...Ујутру у рехабу, мени то није нормално - рекла је Анели.

- Сада ми је она дража него ти. Осећам да ми је дража, немамо емоције једно према другоме - рекао је Јањуш, а Анели је недавно сазнала да је Марко послао малој Нори и новац за пранике.

БОНУС ВИДЕО: