На премијери филма "Недеља" појавило се много поштовалаца Џеја Рамадановског, његових колега, пријатеља, естрадних уметника, глумаца... Ипак, већина његових пријатеља припада свету познатих или су са тим светом повезани.

Међу њима је и Миодраг Совтић, који је иначе и супруг Анице Добре и отац глумице Мине Совтић.

Фото: АТА имагес

 

 

Миодраг и Мина Совтић позирали су држећи се за руку пред окупљеном фото-репортерима, а друштво им је правила Минина пријатељица и колегиница Миона Марковић.

Мића је, наиме, био један од најбољих пријатеља покојног певача Џеја Рамадановског.

- Упознали смо се 1975. или 1976. Играо сам фудбал, а и он понекад. Знао сам га и раније, он је био познат на Дорћолу. Звали су га да забавља људе јер је свирао. Попне се на олук, лупа и пева, старији мангупи га слушају - испричао је својевремено Мића Совтић за "Курир".

Foto: ATA images

 

 

Миодраг Совтић је и власник омиљене Џејове кафане, а поделио је и своје утиске о филму.

- Погледао сам неке делове филма, нисам цео. Тај филм у мени буди неки посебан осећај. Учествовао сам у томе и покушао сам на свој начин да допринесем. Била нам је намера да снимимо не само филм о Џеју већ и о животу на Дорћолу у тим временима осамдесетих и деведесетих, све до његовог вртоглавог успеха 1992. Све је аутентично, ништа није измишљено - испричао је он.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: