Инцидент се догодио када је певачица напала композитора Горана Ратковића Ралета, с којим је дуги низ година сарађивала. Тада се у његовом студију нашла управо и Оља Бајрами.

 

 

- Претила ми је. Свашта је говорила. Претила ми је навијачима, рекла ми је да ће да ме ошиша, рекла је... Ма, да не помињем, све јако ружно. Не могу да објасним колико је то ружно и срамотно за некада онакву звезду, а сад краљицу свих насловних страна жуте штампе. На шта се она спустила, мени је то страшно. Не можеш да повређујеш људе око себе само зато што си ти повређена па палиш све пред собом. Испадам будала која се ту нашла. Треба да објашњавам зашто сам дошла код продуцента у студио да донесем паре и завршим своју песму. Срамота! Првенствено, не можеш да чупаш људе с којима сарађујеш, тако се не понаша једна звезда.

 


Певачица је открила и да ју је Параћинка звала на Воцап.

 

- Звала ме ја на Воцап. Не знам одакле јој мој број телефона. Нисам јој се јавила, али сам јој послала поруку: "Мене не мешај, спусти лопту, не прави се луда, не ради то, немој да зовеш новинаре и да ми нарушаваш мир. Ја после морам да се пеглам с мојим вереником и да му објашњавам шта се десило."

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".