рава драма одигларала се у понедељак на сред улице, у близини једне средње школе на Звездари, пошто је И. Ф. током опирања хапшењу и покушаја бекства најпре дао пун гас и кренуо да вози док је полицајац покушавао да га извуче из аутомобила, а потом удрарио у паркирано возило. - Полицајци су били на задатку, и један од њих је стајао на тротоару, када је И. Ф. наишао у свом аутомобилу, зауставио се поред полицајца у цивилу и питао га "јел ти мене чекаш". Инспектор је пришао аутомобилу, извадио значу и рекао "полиција" и тада почиње драма на сред улице на Звездари - каже извор.

Према његовим речима, чим је схватио да је купца побркао са полицајцем, И. Ф. покушао је да да гас и побегне, али је припадник МУП-а успео да отвори врата возача и покуша да га легитимише.

- Међутим, И. Ф. је дао гас, кренуо док је практично полицајац на пола био у аутомобилу. Успео је да искочи после неколико метара, али И. Ф. наставља у пуном гасу да вози, док удара у паркирана возила. Дуга патрола, међутим, успела је да му службеним аутомобилом препречи пут и тек тада се зауставио - додаје саговорник Курира.

Како наводи, и када није имао где даље, ухапшени се опирао хапшењу, а када је савладан полиција је претресла његов аутомобил и у вратима пронашла 10 кесица марихуане а испод седишта још 10, као и два мобилна телефона и већу количину новца.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: