Певачица Александра Пријовић у склопу турнеје "Од истока до запада" одржала је 16 концерата широм региона и сваки је био дупке пун. На концертима је имала и бројне госте, а како се наводи за наступ у хали Чаир у Нишу хтела је да јој један од гостију буде певач Бобан Здравковић, који је из поменутог града.

Фото: АТА имагес

 

 

Како се наводи колега је пристао, али је наводно тражио 4.000 евра да се појави. Како преносе домаћи медији, Прија је старијег колегу звала као и све остале који су јој били гости, међутим, била је врло изненађена овим потезом певача, али није се наљутила.

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

 

 

- Прија је хтела Бобана због тога што је из Ниша и зато што воли његове песме. Кад га је позвала и питала да буде гост на њеном концерту, он је рекао да наплаћује свој наступ 4.000 евра. Дословно јој је рекао: 'Мој наступ је 4.000 евра певао две песме или 21, ја толико наплаћујем". Она је прво мислила да се шали, па се насмејала и поново га питала да ли је тог датума слободан да дође, међутим, Здравковић јој је поновио да може да се уклопи и да пева на њеном концерту, али да заиста мора да плати за то - рекао је неименовани извор и додао:

- Кад је Пријовићка схватила да се колега не шали, завршила је разговор с њим. Није се наљутила на Бобана, али било јој је баш непријатно. Никад се није десило да колега од другог колеге тражи новац да му буде гост на концерту, јер се подразумева да то буде бесплатно и као знак подршке. Изгледа да Бобан није близак с певачима са естраде и да он све гледа кроз посао, па је тако било и овај пут.

Фото: АТА имагес

 

 

Овим поводом ни Бобан ни Прија се нису оглашавали за медије, иако су припадници седме силе покушали да ступе у контакт с њима. На Пријиним концертима широм региона наступало је доста њених колега - Весна Змијанац, Индира Радић, Теа Таировић, Јелена Розга, Саша Матић, група Ђогани, Лепа Брена, Лексингтон бенд, Осман Хаџић, Ал Дино и други, али, како се наводи, нико од њих није тражио паре.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: