Песма "Не рачунај на мене" изазвала је праву буру на музичкој сцени када су је Цеца Ражнатовић и Маја Беровић препевале и снимиле своју верзију која је подигла велику прашину.

Фото: АТА имагес

 

Сада се огласила и певачица Зорица Марковић, која није крила одушевљење овим хит римејком, па је прокоментарисала и то што Мира Шкорић негодује то што је Цеца оплеменила песму у новом руху са Беровићком.

Фото: Јутјуб принтскрин/РТС Концерти - Званични канал

 

- Мени је мука од тога, ја те вести само прескочим. Ја то ништа не разумам. Па, шта ако су снимиле? И треба да се обрађују песме, да се обнављају, какве то везе има? Ја немам ништа против да моје песме било ко обради, сними кавер, па нећу их у гроб понети! Нека се певају, нека живе... Продуже век трајања тој песми, чему фрка и галама? - била је јасна Зорица за Стар, па наставила о Мири Шкорић:

Фото: АТА имагес

 

- Не знам стварно, ја ти кажем моје мишљење, не разумем зашто да се било ко љути? Ова омладина пева на наступима наше песме, је л' тако? Па, која је разлика да их пресними? Ти ако си оставио печат, сви знају да је то твоја песма. Немам проблем са тим, нека певају и нека снимају ко шта хоће.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".