О овој одлуци се причало јуче, а Жељко је још пре Јовану упозорио како треба да се понаша и које госте да доводи:  

- Кад чујем ову најаву склону претеривању, дођи ми да те упозорим као твој уредник да будеш мало опрезнија и да покушаш да ме не учиниш, као што понекад учиниш ове разне лудаке, који долазе код тебе у емисију. Извињавам се јер не желим никог да увредим - рекао је тада Жељко Митровић током гостовања код ње и том приликом јој је скренуо пажњу на кога је тачно мислио.

- Неки човек у белом сакоу, говори о неким свећама... Онда се ту нека жена успротиви каже то је генетска магија. Ја сам очекивао да ћете ви сви у неком тренутку да прснете од смеха, међутим, ви сте и даље озбиљни. Погледам рејтинге, видим рејтинзи расту и видим да је то најбољи могући забавни програм који смо имали, с тиме да мораш да пазиш да не уведемо људе у заблуду јер је то озбиљна ствар. Зато те молим јавно да их се решиш што пре јер није добро ни за тебе, ни за мене, ни за телевизију - изјавио је тада.

Јуче је његово обраћање Јовани изгледало овако:

- Кажњена си 50 одсто од децембарске плате, морао сам да те казним. Имали смо два микроинцидента, а за један си крива само ти. Урадила си то без моје сагласности, без сагласности уредника информативе. Знаш шта си урадила. Мораш да знаш, приватни филмови или видео-записи из било чијег живота се не пуштају. Јеси блуровала и урадила на исправан начин, али ја желим породици тог човека да се извиним. То није мој стил, са разлогом си кажњена. Драго ми је да си разумела. И извињавамо се што је један гост увредио једног припадника амбасаде, то су дипломате, тај респект не сме да понестане. Али, жив програм је жив програм, не можемо да будемо одговорни шта ће ко да одговори - казао је Митровић јуче.

БОНУС ВИДЕО: