Глумац је стигао у болницу са носиљком, а потом се вратио и по торбу. Како смо приметили, Биковић је био веома узбуђен.

Оно што је занимљиво да ће Ивана са њиховим сином изаћи из болнице баш на Милошев рођендан.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Иначе, Биковић је рођење наследника славио уз трубаче, те је на Инстаграму поделио и снимак са славља.

- Моја браћа Цигани ми кажу ,,имаш циганску душу’’ и то ми је један од најлепших комплимената. Волим их јер је душа данас дефицитарна роба. (Не зна се шта је горе, што је дефицитарна или што се посматра као роба.) А моји пријатељи, са мном у радости и тузи, хвала вам за све. Рођендан није ни почео а ја сам своје поклоне већ добио. Добио сам ЊЕГА… Највећи благослов од свих - написао је глумац у опису видеа.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Његова изабраница Ивана Малић на свет је донела здравог наследника, а глумац је својевремено причао о свом одрастању, али и тада потенцијалној принови која је данас постала његова јава.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

- Живот није лак ни за кога од нас. Можда ће мој син имати богатог оца, али ја нисам имао ту срећу. У раној младости сам научио да се одричем онога што родитељи не могу да ми приуште. То ме није умањило као дечака, касније тинејџера и мушкарца. Они који су имали све нису знали вредности не само материјалних ствари, већ и оних животних. Код мене се увек јављала жеља да себи зацртам циљеве такве да ми за њих треба снага целог ума и тела. Мали снови до којих се лако дође никада нису значили ништа - рекао је Милош Биковић раније за "Ало".

БОНУС ВИДЕО: