У међувремену испоставило се да Миљана није трудна, али то није умањило Маријину бригу за ћерку.

- Ја не знам где је њој толико изветрео мозак да дозволи да има интимне односе са човеком који ни једну девојку није сачувао, који као највећи дебил праве дете свакој - почела је Марија и наставила:

- Он јавно прича увек да има незаштићене односе и то је њему смешно. Њега нису научили да поштује и цени женски род. За Миљану сви знају да она њега воли, да би и желела и волела да живи са њим, да се уда и да има још једно дете - прича Марија и истиче да Миљанину бебу, ако је роди, неће имати ко да чува.

Фото: АТА имагес

 

- Без обзира на све то, није смела да дозволи тако нешто ни под разно. Зна да чува једно дете без оца. Причао јој је психијатар да би он врло вероватно био као његов отац, да оде кад сазна да му је девојка трудна. Све то Миљана зна и понаша се као психички заостала у развоју. Увек кажем, е сада се опаметила, увидела је све, неће више дозволити такве животне грешке и не. Њој памет не долази. Прво, она је велики паничар, има страхове и не би могла сама да чува дете. Жељко када је био беба, она је нон-стоп проверавала да ли дише кад спава. Друго, моје здравље није сјајно. Код карцинома се не зна да ли ће и када да се, далеко било врати. Ја не бих смела ни случајно да прихватим да чувам децу. Мој супруг је такође имао исту болест, само за разлику од мене, он није имао метастазе - рекла је Марија.

- Марија је дивна бака, она живи за Жељка, али стално сви причамо не дај Боже да се њој и Синиши нешто деси, па то дете ће завршити у Дому за незбринуту децу - прича комшиница Кулића.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: