"Нисам ја подметнуо пожар", рекао је Луцијан, којег су комшије оптужиле да је био насилан према супрузи.

Позив полицији стигао је кобног дана око 15 часова, а Хитна помоћ и ватрогасци су брзо стигли на лице места. Када су узели бебу у наручје видели су да је мајка на њу навукла више слојева одеће, вероватно како би покушала да детету ублажи повреде при паду.

Мајка Малина, која је и сама задобила тешке повреде при паду, последњим атомима снаге је упозорила ватрогасце да није сама скочила.

"Нађите ми бебу, дете је у јоргану", рекла је мајка, док су ватрогасци гледали около.

Упркос надљудским напорима мали Виктор преминуо је исте вечери у болници, а лекари су успели да стабилизују мајку која је задобила бројне преломе и опекотине.

Наводно је само неколико сати пре трагедије Малина имала напад, вероватно због постпорођајне депресије. Желела је да напусти кућу са Виктором. Прича се да је Луцијан дошао са посла кући током паузе, након чега је наводно донео драматичну одлуку да је закључа у кући, према изворима из истраге.

Међутим, отац малог Виктора то негира.

"Код ње је био кључ, нисам ја подметнуо пожар. Она је имала кључеве од стана. Ја сам био на послу, дошао сам тек кад су ми јавили да стан гори", наводно је рекао Луцијан на саслушању.

Комшије су сведочиле да се пар често свађао. Мало пре празника, морала је да интервенише полиција како би прекинула свађу. Други тврде да је мушкарац био насилан и да је тукао своју жену.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: