Старлета Далила Драгојевић и другопласирана победница "Задруге 5" ужива у вези са новим момком са коим тренутно ужива на одмору у Америци: 

- Ово је моја оаза мира. Морам да признам да ми ретко ко крочи у стан, са друштвом се обично виђам по ресторанима. Волим да ми је топло, ушушкано. Често ми се деси да заспим у дневном боравку кад нешто радим или имам уживо пренос на ТикТоку. Ретко када спавам у соби, скоро ми не служи ни за шта - истиче Далила.

Далила се огласила и у вези мајчинства, како каже велика јој је жеља да се оствари као мајка: 

- Волела бих да добијем своје дете. Даће Бог. Битно ми је да будем посвећена том детету, да идем са њим до вртића, до школе... Увек сам ја имала мајчински инстикт. Увек сам маштала о томе. Можда сам људима деловала другачије, али сам имала жељу за родитељством. Била сам трудна и десило се то да сам нажалост изугбила плод. Волела бих да радим на томе, наравно, када адекватна особа буде за то - поручује Далила.

- Тренутно сам срећна и испуњена. Постоји мушкарац у мом животу. То није особа која жели да се пласира у медијима и ја сам се повукла из тога. Живимо нормалан живот. Мени је беба свакако жеља, била то 2023. или 2024. година. Кад год буде дошла, добро дошла - закључује Драгојевићка.

БОНУС ВИДЕО: