Креативни директор Гранда Саша Поповић већ деценијама важи за човека који поседује један од најскупљих возних паркова у Србији.

Поповић је у разговору за Гранд открио да је увек волео да има добар аутомобил, али је и признао да је у једном моменту остао без новца, па се возио аутобусом.

- Када смо 1983. године кренули на ону велику турнеју, пуно смо пара зарађивали. Милионе. И то је све ишло регуларно, плаћали смо порезе. У то време је све ишло преко тзв СДК, па преко жиро рачуна и имали смо заиста пуно пара, али то су биле године под слоганом ‘имаш кућу, врати стан’. Имаш стан, не можеш да купиш кућу, не можеш ни локале јер су у државном власништву. Где смо трошили паре? На аутомобиле. Ја највише. Први сам куповао све моделе Мерцедеса ’83, четврте, пете… Од тада ми је та љубав према аутомобилима. Наравно, 1993. када сам изгубио паре код Дафине, остао сам клот. Без иједног динара и без иједне марке и четири године сам се возио аутобусом – рекао је он за Гранд.

На питање кад је последњи пут ушао у аутобус, одговорио је:

- Тада. Изгубио сам те паре 1993. Дао сам и стан и аутомобиле, уштеђевину, све је то пропало уз ‘довиђења, шта да радим’. Живео сам у једној гарсоњери у ‘Телевизорки’ и то на последњем спрату у 17 квадрата. Једноставно нисам имао пара, нисам имао ауто, нисам имао ништа. Био сам музички уреднк у ЗАМ продукцији, почео да компонујем и да зарађујем полако. Онда сам 1995. године купио неки ‘Рено клио’ дизел, у то време оног ‘дивљака’ какви су се возили код нас. Заборавио сам и где сам га купио и како сам га регистровао. Све до тада сам те 3,4 године ишао аутобусом. И ништа ми није фалило.