Певачица Маја Николић у последње време често је у жижи интересовања, како због својих голишавих издања, тако и због коментарисања колега и колегиница.

Фото: В. Данилов

 

 

Сада је проговорила о невероватном успеху колегинице Александре Пријовић, али се на питање о Диди Јанковић тотално збунила, тврдећи да не зна ко је она. Маја је истакла да музика спаја људе, а да је најбољи пример за то Александра Пријовић која је прошле године остварила невероватан успех у региону распродавши чак и пет Арене у Загребу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Музика лечи душу, то кажу и психолози и психијатри. Музика лечи, спаја народе. Видите шта је Пријовићка урадила у Хрватској где је владала вишегодишња мржња, а ми смо братски народ. Она је направила такав успех, а Српкиња је, према томе њена добра енергија, песме и васпитање су направили да деца, људи из Хрватске напуне пет Арена. Музика и праве емоције спајају - изјавила је Маја у емисији "Гранд магазин".

На питање о Дијани Јанковић, познатијој као Диди Џеј, признала је да не зна о коме је реч:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

 

- А ја нисам чула за Диди Јанковић, не знам ко је. Показаћеш ми слику - рекла је збуњено певачица, а водитељка додала да ће јој пустити њену песму.

- Песму (смех), ок, добро - рекла је, схвативши да је реч о певачици.

БОНУС ВИДЕО: