Миљана Кулић сумњала је да је трудна са Лазаром Чолић Золом, међутим испоставило се да заправо није у другом стању.

- Бог ме је поново погледао, и хвала му на томе. Видео је шта се ради са мном, па ја стао уз мене, и срећна сам што нисам трудна добила сам циклус. Добро је све, хвала Богу - рекла је Миљана.

Фото: Принтскрин Задруга

 

- Јесам срећна, види се да није било искрено, дао би Бог да је искрено било, али ово је знак да није - рекла је Миона.

Подсетимо, Миљанина мајка, Марија Кулић се за "Блиц" огласила када је и њена ћерка сумњала да је трудна са дисквалификованим Золом.

- Мислим и волела бих да добије. Монструм правио дете због ријалитија, а она говедо једно женско све му верује. Погледаће је Бог овог пута због њене глупости. Још јој ја кажем не можеш да идеш тамо где су ти бивши момци без спирале. Откуд знам да ли ће, када и са ким да се помири. То се код ње не зна, а она, ма ни случајно, не треба ми спирала јер прво нецу ни са ким да се мирим после свега сто су урадили и изговорили, а друго у овој сезони нецу да имам с**суалне односе ни случајно јер Жељко до године креће у предшколско. Нема шансе. И ја јој поверујем јер је стварно било много гадости са њихове стране, скраћеног балвана. И ето њено обећање, лудом радовање - рекла је Марија Кулић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".