Хрватска и регионална звезда, певач Тони Цетински, наступиће на обележавању 40. годишњице Зимских олимпијских игара, одржаних 1984. године у Сарајеву, а након што је на прес конференцији откривен целокупан програм, настао је општи карамбол.

Бројне јавне личности, али и грађани Сарајева, изразили су негодовање због његовог наступа, а међу првима је био композитор Владо Поданy, као и инфлуенсерка Хана Хаџиавдагић (више о томе прочитајте на ОВОМ линку), а сада се огласио и певач.

Фото: АТА имагес, Профимедиа

 

 

- Два дана добијам безброј порука подршке правих Сарајлија и људи који нису затровани сензацијама и негативлуком. Певам искључиво о љубави без икаквих подела и предрасуда и тако ће остати док сам жив. Једнаким жаром и поштовањем према публици. Било то у Сарајеву, Загребу, Пули, Сплиту, Бања Луци, Београду, Скопљу, Новом Саду, Будви, Цетињу или Подгорици или Љубљани. Свугде једнако уживамо. Припремам изненађење за 10. фебруар и сигуран сам да ће бити концерт за памћење. Сарајево и ја се волимо и нико својим пискарањем то не може разбити. Видимо се - рекао је Тони и додао да је тако на комплетном простору бивше Југославије и да љубав нико не може разбити.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: