Здравко Чолић и даље је миљеник жена. Баш како је и било од када је крочио на естрадну сцену.

Многе су га желеле, а једна га је освојила. Његова супруга Александра, мајка његове две ћерке.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб/Папараззо Лова

 

Она не воли медијско експонирање. Посвећена је породици и готово ју је немогуће видети је са супругом на неком догађају.

Последњи пут Александра је виђена пре 2 лета када је с ћеркама дошла на Чолин наступ у највећој дискотеци на Црногорском приморју. и тада се трудила да буде неприметна.

Фото: Алекса Станковић, Јутјуб принтскрин/Paparazzo Lov // DNK, Деспозитофотос

 

Александра и Здравко су се венчали 1. маја 2001. године. Он је тада имао 50 година. Пре тога су се забављали 11 година. Упознали су се док је она студирала географију.

Једном приликом је открио да га је Александра освојила својом једноставношћу. И сви они који су је видели управо су то рекли. Потпуно опуштена жена, која није оптерећена славом свог мужа.

- Сваки мушкарац воли да неко брине о њему. Мислим да је то било пресудно. Упознали смо се давних дана у Макарској. Александра је студирала у Београду, па смо наставили да се виђамо, а временом смо започели и везу - испричао је својевремено Чола у једном од интервјуа.

Иначе, његова супруга је једном приликом направила преседан па је пристала да се појави у једном споту свог супруга. Она се појављује у последњем кадру видеа за нумеру "Тебе чувам за крај".

На њену одлуку да се не екпонира у јавности утицао је један немили догађај о којем је Чола причао.

- Много тога сам прошао и доживео у животу. Једном је моју супругу ножем напала нека обожаватељка и посекла је по лицу. Сандра се измакла, али ју је ова мало закачила, срећом без већих последица. То је било давно, али се и дан-данас сећам тога. Моја жена других већих непријатности није имала, јер се не експонира, није тај тип, а и сматрам да жена и деца треба да буду далеко од очију јавности - рекао је Чола у једном интервјуу.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".