Документација од преко 1000 страница пре неколико дана почела је да се објављује у деловима. Многа имена од самог старта процеса помињана су и довођена у везу са Џефријем Епштајном. Епштајн је оптужен за силовања, привођење деце и иживљавање над истим, трговину људи. Списку холивудских личности које су се с њим дружиле нема краја, а резиденција у којој је долазило до блуда и разврата налазила се на Девичанским острвима, која су и добила надимак по овом монструму - Епштајнова острва. 

ФОТО: Профимедиа

 

Наравно, највећи бум настао је када се у јавности појавила информација да је британски принц Ендру један од највећих пријатеља и корисника услуга. О његовом проблематичном и непримереном понашању касније су се на интернету појавила разна признања малолетних дечака и девојчица који су приморани на сексуални однос с њим.

Шта о свему мисли краљевска породица

Ендрју се повукао из јавног живота након буре око његовог пријатељства с Епстајном и платио је милионе како би се решио тужбе за сексуални напад на Вирџинију Ђуфри, жену коју тврди да никада није упознао. Више не користи своју титулу.

ФОТО: Профимедиа

 

У међувремену, извори тврде да је краљевска породица подељена око тога да ли би Ендрјуа требало коначно одбацити. На Божић је присуствовао годишњој празничној црквеној служби на имању Сандрингхам. То је био приказ јединства који је збунио многе, с обзиром на то да је објављивање нових Епстајнових докумената било близу.

Док се породица окупила око краљевог брата у његовој вили у Винџору, шефови метрополитанске полиције су рекли да ће детективи проценити све "нове и релевантне" информације и одлучити о подизању кривичне пријаве против њега.

Нови документи представљају ужасну непријатност за краљевску породицу, али извори из Бакингемске палате синоћ су за британске медије рекли да краљ Чарлс и даље осећа дужност да се побрине да принц Ендрју не буде одбачен од фамилије будући да је то обећао својој покојној мајци Елизабети.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".