Позната певачица Злата Петровић недавно је отворила душу и без устручавања говорила о својим интимним односима, изазивајући различите реакције јавности.

Певачица је истакла да није превише експериментисала, али је открила да је имала интимне односе у колима усред бела дана, на једном паркингу поред шуме. Ова необична ситуација сигурно је изазвала знатижељу многих, а Злата Петровић је храбро поделила ову причу, без длаке на језику.

Фото: АТА имагес

 

 

- Пошто су ме осуђивали због шема с заузетим мушкарцима о којима сам раније причала, не смем више да лајем на ту тему, али опет свима је занимљива та моја страна. Имала сам веза и веза кад сам била млада - започиње фолкерка и додаје:

- Нисам ја превише експериментисала, ја сам за кревет, али десило ми се да сам имала интимне односе у колима усред бела дана. То је било на једном паркингу, с мојим тадашњим партнером, на путу поред шуме, сокаче, такорећи слепа улица.

Фото: АТА имагес

 

 

Фолкерка такође никада није крила да је својевремено била у вези са ожењеним мушкарцима.

- Са једним ожењеним мушкарцем била сам пет година. Била сам добра љубавница, али сам водила рачуна да човека са којим се тајно виђам не доведем до развода. Нисам љубоморна, па ми није био проблем да делим човека са другом женом. Са мушкарцима никад нисам била из користи, већ из задовољства. Није ме занимало да ли је неко богат ако ми је лепо поред њега. Сама зарађујем и имам довољно за себе. Нисам тражила да ми неко купује бунде и аутомобиле - испричала је једном приликом Злата Петровић за домаће медије.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: