На сву срећу, колега као и најбољи друг из детињства који су били са њим у друштву у тренутку су одреаговали на прави начин, избивши му пиштољ из шаке из којег су извадили шаржер.

- Он од јуче долази у локал и говори да ће да се убије. Међутим, нико га није озбиљно схватао. Чак ми је рекао да се побринем око сахране. Нисам га уопште схватила озбиљно шта говори, већ сам мислила да се шали. Међутим, толико сам потресена да једва могу да изговорим реч, јер се у тренутку направила права драма пред мојим очима.

- Данас је дошао око 15 сати, овде је било доста гостију чак и његов син најбољи друг и колега са посла. Видевши да је ђаво однео шалу и да је желео заиста да себи одузме живот, Н. Б. са којим је свакодневно проводио време као и колега са посла И. П. избили су му пиштољ из руку , извукли оквир и вратили му празан. Мисливши да је метак и даље у цеви , Р. Р. је излетео напоље , покушао да опали, али на срећу метак није био у цеви.

Након тога у стању шока пао је на земљу, каже видно узменирена Г.М. која се у тренутку драме нашла у локалу, истакавши да је полицајац имао висок шећер, за који се сумња да је можда и узрок његове нервне растројености.

- Колико знам са другом невенчаном супругом се разишао и од тада није свој. На Фејсбуку је избацио објаву у којој се види да нешто није у реду. Сва срећа да су људи одреаговали и да се није десила трагедија - каже један од очевидаца и познаника полицајца који је пред пензијом.

На лице места су поред мајданпечке полиције одмах стигле и две екипе Хитне медицинске помоћи које су полицајца Р. Р. превезле до Опште болнице на даљу дијагностику.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: