Снимак који се појавио на Инстаграм страници "Подгорички времеплов" са плаже Каменово код Будве, одушевио је све оне који прате ову популарну страницу.

Како се види на снимку, троје млађих особа се брчка као да је сезона купања, а не први јануар, када је снимак постављен на друштвене мреже.

Бројни су били и коментари на снимак купача у Јадрану. Поред стандардних, да се највероватније ради о Украјинцима и Русима, те и да је се купачима мора наплатити казна од 500 евра, било је и оних који су се добро нашалили.

"Пакет аранжман, плажа урачуната па да им не пропадне.", "Враћање на фабричка подешавања после Нове године", "Не мора значити да ће сви који су на плажи ући у воду. Боравак на плази уз море је здрав за душу и тело", гласили су само неки од њих.

Да купачи нису изашли само у Будви, него да их има свуда, најбоље говори снимак из Херцег Новог, где су два мушкарца храбро запливала.

Према подацима са сервиса за мерење температуре, температура последњих дана варира, а највиша дневна износи око 16 степени.

БОНУС ВИДЕО: