Трагедија! Вукан К. (18) из Аранђеловца је погинуо, а његова девојка (17) је тешко повређена у стравичној несрећи код Паковраћа, када је са   литице на њихов аутомобил пала дивља свиња. Цела Србија тугује за Вуканом, који је син угледних лекара, а двадесетак дана пре трагедије прославио је своје пунолетство.

Како сазнајемо, трагедија се догодила у среду када је дивља свиња наводно пала са литице, бежећи од ловаца, директно на хаубу аутомобила  „клио“. Возило је од силине ударца, прешло у супротну траку, а затим је ударило у аутобус у Овчарско-кабларској клисури код Паковраћа. Возач је погинуо на лицу места, док је сувозач с озбиљним повредама пребачен у болницу. Међутим, Србију је потресло када се сазнао идентитет страдалих. За воланом је био млади Вукан К. из Аранђеловца, а на месту сувозача његова девојка.

- Вукан је погинуо на лицу места, док је његова девојка с тешким повредама кичме пребачена у Општу болницу у Чачку. Из болнице су рекли да је девојка стабилних виталних параметара и да је њено лечење настављено на јединици интензивне неге. Наводно је на њихову хаубу пала дивља свиња, што је утицало да Вукан изгуби контролу - наводи извор.

Како сазнајемо, Вукан и његова девојка су се враћали са Златибора где су прославили дочек Нове године, а страдали су на путу до куће.

- После славља директно у смрт! Поред тога што су славили Нову годину, двадесетак дана пре трагедије Вукан је са својим друштвом и родбином прославио пунолетство. Био је пресрећан и лудо заљубљен у своју девојку. Иначе, син је угледних лекара из Аранђеловца. Био је добар, културан и весео младић, сви тугују за њим - каже један од познаника са друштвених мрежа.

Подсетимо, у уторак и среду су се само низале трагедија за трагедијом. У 24 сата настрадале су чак три особе, од којих двојица имају свега 18 година.

Кобне вечери у уторак двојица другара возила су се „пежоом“ на путу из Чонопље ка Сомбору. Према првим информацијама, одједном је возач аутомобила (19) изгубио контролу над воланом, слетео с коловоза и ударио у дрво поред пута.

- Возило је било потпуно смрскано. Убрзо су стигли ватрогасци који су секли кола да би извукли тинејџере. Лекари су одмах покушали да реанимирају сувозача, али му није било спаса. Возач је превезен у болницу са тешким повредама и лекари се боре за његов живот - наводи један од возача који су се нашли на лицу места.

Повређени младић је имао пробну дозволу, али се сумња да је возио неприлагођеном брзином, као и да су услови на путу били лоши.

- Удар у дрво је био јак, вероватно од превелике брзине. Осим тога, било је магловито, а пут је био пун блата јер су около њиве до којих возе тракторе. Све то је захтевно и за искусног возача, а камоли за неког с пробном дозволом - наводи очевидац.

Поред Вукана који је настрадао у среду, живот је изгубио и мушкарац (44) на путу према Иришком венцу, код Сремске Каменице.

БОНУС ВИДЕО: