На друштвеним мрежама се коментарише да је обукао тренерку и сребрне каубојке. Бобан Здравковић је, иначе, у Нишу познат као скроман човек иза кога нема скандала за невероватне 42 године каријере.

Према његовим речима, Бобан ј згрожен свим написима који га извргавају руглу.

- Одлично што сте ме позвали јер сви пишу, а нико мене није контактирао. Ја сам потпуно згрожен свим тим коментарима и сматрам да је то оркестриран напад, да је вероватно наручен јер сам некима на сцени озбиљно почео да сметам, а што показује наклоност публике. То што мене вређају, они вређају и део нишке публике која мене воли и која је те ноћи била на тргу. Мислим, ја сам дуго на естради када многи од тих што коментаришу и нису били рођени, не погађа ме све то толико, али није у реду. Стварно није у реду. Све ми се чини да је ово наручен напад зато што на мојим концертима има све више људи - рекао је певач који је своју каријеру поред Србије гајио и у Бугарској тако да је на тргу те ноћи било и много Грка, Македонаца и Бугара.

Он демантује те написе да се у тренеркама појавио пред око 10.000 људи на тргу Краља Милана.

- Свако има право да се облачи како хоће па и ја. То што сам ја имао на себи те вечери је специјализована одећа и обућа за наступе, управо за такве прилике као што је Нова година. И о каквим тренеркама је реч? То су панталоне намењене естрадним моментима. Па какав би то певач био да се у тренеркама појавим на концерту. Моја публика поштује мене и ја поштујем њу тако да о некој врсти непоштовања према публици, нема ни говора - рекао је Бобан Здравковић.

Он је најавио да би ускоро требало да сними спот, али са хеви метал групом.

Фото: Репринт Сабор

 

- У припреми је снимање композиције са нишком хеви метал групом "Поларни фазани". То је један занимљив микс народног и хеви метал звука. Покушавамо да "разбијемо" неке музичке предрасуде. Биће то интересантно - објашњава Здравковић.

Колико је популаран у Нишу, али и околини показао је летос концерт који је одржао у Енглеском дому у свом родном граду, а поводом славе општине Пантелеј. Он није наступао 20 година пред нишком публиком тако да је тај концерт био прави ужитак за публику. Неколико хиљада људи певало је заједно са њим познате хитове као што су "Појави се дуга", "Напиј се срце", "Отишла си једног дана", "Маракано" и друге.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: