Јањуш је одлучио да се поново огласи путем свог профила на друштвеној мрежи Инстаграм и захвалили се свима који су били уз њега.

- Драга моја фамилијо, пријатељи, другови и људи који ме подржавате, Пинк телевизији и свим челницима Пинка желим од срца да се захвалим на подршци коју ми пружате у овим тешким данима који су и за мене и моју породицу и који ће сигурно бити у наредном периоду мог живота. Хвала вам од срца који сте ми пружили подршку, а нисам могао да вам одговорим, овим путем ћу то урадити. Значи не морам вам признати, много ми значи. Од срца вам хвала и желим да се никоме никад не догоди овако нешто. Желим вам у овој години само здравље и срећу. Волим вас и хвала на свму - написао ја Јањуш на свом Инстаграм профилу.

Многи се питају да ли ће се Јањуш вратити у ријалити и кад, а детаљи још нису познати.

Фото: Инстаграм принтскрин/mali_janjus

 

Иначе, недавно је испливала последња Михаилова објава од септембра ове године, у којој спомиње старијег брата с којим није био претерано близак, а у којој је објаснио да му није јасно због чега му људи замерају што живи живот на начин на који жели, као и што другима смета ако се он експлицитно фотографише и све поставља на друштвене мреже.

- Стигла ми је 101 порука везано за мог брата Марка и његово учешће у ријалити-програмима. Ево да се огласим први и последњи пут што се тога тиче. Не гледам много телевизију, искрено, погледао сам мало прву сезону "Задруге" и то је све. После тога никад ништа, погледам неке клипове које ми друштво шаље са Јутјуба и Тик-тока, али не палим ТВ јер немам времена за свој живот и своје проблеме. Марко је старији од мене 10 година, има свој живот, ја имам свој. Знам да је тамо неколико година и никако не стижемо да се видимо и чујемо, али нисмо у свађи, мада нисмо у неким блиским односима. Не могу да лажем, имамо и доста другачији поглед на свет. Не желим да неке његове изјаве и дела с људима тамо утичу на мене јер живимо два различита живота - написао је тада Јањушев брат.

БОНУС ВИДЕО: