Цеци Ражнатовић: Доброг пластичног хирурга

- Бићу благонаклона и добронамерна. Цеци бих пожелела доброг пластичног хирурга, али баш доброг. Има добрих у Турској. Да уради један добар фејслифтинг, да добро среди лице и све и да се врати на фабричка подешавања. Шта год мислила ја о њој, она је некад била фам фатал. За то мора да издвоји брдо лове, не знам како сада иде с послом. Да се уради један добар мејковер.

Драгани Мирковић: Бруталну турнеју и љубав

- Драгани Мирковић бих пожелела бруталну турнеју, распродате арене и оно најбитније - љубав. Да никада не плаче, и да плаче само од среће. Да се само смеје и да што више игра и пева. То је њена права срећа и живот. Што више фанова, а има их највише. Она је остварила све своје снове. Желим јој и секс. Не могу некако да је замислим у некој секс-акцији. Извини, Драгана, не знам шта ми је.

Фото: АТА имагес

 

Милици Павловић: Успешне концерте и одмор!

- Милици Павловић бих пожелела... Оно што би свака жена жени квалитетно пожелела. Шта мислите да сам јој пожелела? Успешне концерте, да се што мање нервира јер је стално под неким стресом и у хаосу. Она је контрол фрик и никако да се опусти. И један добар одмор.

Александри Пријовић: Једног интересантног стилисту

- Прија је остварила све за три живота, немам шта ја њој пуно да пожелим. Њој уопште не морају жеље да се остварују. И превише ти је, Пријо, ово што си добила у овој години. Немој више да будеш нескромна. То ти је, што ти је. Пожелела бих јој једног интересантног стилисту, који би направио неки концепт и који би прилагодио костиме њеним песмама. Не знам колико је она за то. Она је мирна и можда није за то, али ја гледам све кроз себе.

Фото: АТА имагес

 

Саши Поповићу: Захтевам да ми се извини

- Захтевала бих да ми се извини за све ружне речи које је за мене у више наврата изговорио у последње време. Да каже да то није истина и да једном заувек призна да сам ја била фактор највеће гледаности и највећег хајпа "Звезда Гранда". Пожелела бих му да му се опет деси златна ера и да неко као ја уђе и направи опет ту магију, али тешко.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: