Балканска дива је открила шта ју је то променило за скоро три деценије каријере:

- Осим што сам напунила 45 година и чини ми се мало сам мудрија, повукла сам неке потезе који су добри и паметни за моју каријеру. Медији као седма сила дефинитивно значе особи који се бави јавним послом и могу само да допринесу. Није добро, а ни логично да будете у лошим односима с новинарима. Тако да сам све размирице и несугласице оставила иза себе. Велике звезде морају да имају добру комуникацију с медијима.

Јелена је позната по томе да помиње мајку Дивну у медијима. Сада је открила ко јој је подршка и животни саветник: 

- Моја тетка Данијела, Дивнина рођена сестра. Али више је она као моје дете, него моја тетка. Ја је баш чувам, а она се стално плаши да ће се са мном нешто страшно десити. Али и не кривим је, јер последњих 30 година са мном је баш... Турбулентно! Ко има ту песму? А да...

Такође је поменула и све оно што јој се догодило и шта би избрисала: 

- Тренуци у мом животу или каријери? Бирај, подједнако је занимљиво. Али ајде од каријере, мада код мене је све повезано. Имам ту моћ и снагу и ту селективну амнезију, јер су ми се страшне ствари дешавале. Кренућемо уназад... Смрт мајке, онда оне слике које су испливале а да ја нисам знала, па моје Ушће је било убитачно стресно, када се десила неправда. А када је реч о приватном животу, то код мене иде заједно. Једно вуче друго.

Певачица је открила како је њено мишљење без икаквог устручавања утицало на њену каријеру: 

- Да, од почетка. Та моја чувена изјава код Минимакса. Али дешавало се и да измисле нешто или наставе неку моју реченицу, па ја зовем и кажем: "Зашто то тако?" А они ми кажу: "Ћути, то је супер, продаје се ко лудо." И сећам се да се моја мајка много плашила мојих изјава. Њој је цигарета испадала из руке, она је мислила: "То је то. Готово, нестајемо, завршили смо." Сад је то смешно, тад је било стресно. Моја кума је тада била са мном у тој емисији кад сам ја рекла чувену реченицу: "Ко о чему, курва о поштењу", ни мање ни више него Аркану. И онда сам ја тражила куму док су биле рекламе, а она побегла.

Дупли албум у овој години...

- Ајде, ко је дао све оно публици. Шворц сам, динара немам. Али не жалим, ја сам срећна због свега. Онакав албум, спотови, промоција, костими, то је оно што ја волим. Али је неисплативо. Пола милиона кошта један концепт концерта, веровао или не. Морала бих сваки дан да радим по кафићима и кафанама да бих само вратила све што уложим. Али стално сам на нули, пресипам из шупљег у празно и тако укруг. Душко је милион пута рекао: "Каква си ти то звезда кад немаш пара? Ја нисам видео тако велику звезда да нема пара!"

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: