Немања Ђерић Ђексон је објавио на свом Инстаграм профилу да се разболео и да нема укуса и мириса: 

- Иначе, Паросмија је укратко поремећај нерва за укус и мирис. Заправо дисторзија мириса и укуса. У преводу, све смрди на неки трулеж и метал и с***а.. Болест је нова и полако ћете да се упознајете све више са њом. Значи, није губитак укуса и мириса, то је благослов овога што ја имам. Прошло је пар месеци од кад живим на пар врста намирница и могу вам рећи да се осећам очајно јер за сад не постоји лек, а храна је јако битна у нашим животима - - написао је Немања.

Ђексон је био учесник ријалитија "Задруга 1" у којој је Слоба преварио Кију Коцкар, па се осврнуо какав однос данас има са њима: 

- Чујем се са њим, наравно, Слоба је легендица. Сада испада да хејтујем Кију, а готивим њега (смех). Рећи ћу јавно, он сними песму, спот, пева и не прави наслове, а она сваки пут пре избацивања песме има наслове и скандале. Пре сваке песме коју је објавила, наводно је направила неку драму, док Слоба окупља 3.500 људи на наступу, људи га воле. Сви су заборавили на његову превару и "Задругу", јер гради каријеру, док она плаче. То не ради само она, много других певачица то ради пре избацивања песме, а ја нити се појављујем, нити правим скандале, чак ни спот за песму нисам снимио, а седми сам на "трендингу" и имам два милиона прегледа - рекао је Ђексон, али онда је морао и да напомене да нема ништа против Кије и да му је чак и драга, али само као пријатељ.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: