- Наш однос је нереалан. Ми смо се тада свађали и нисмо могли да нађемо заједнички језик, али чим смо спустили тон, све се средило. Ја њој свашта изговорим и она мени, а сада смо све решили - говорио је Зола токм емисије "Гледање снимака".

- Нас овде занима ваше помирење - рекла је Маша.

- Да вас то занима пустили бисте клип где ја радим све да га орасположим - додала је Миљана.

Фото: Профимедиа/ Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ја се искрено надам да ће све да се среди и да ће наш однос бити нормалан, и да ћемо се дружити са људима и ја са другарима и она са другарицама, јер ми не треба да причамо више ко је крив за било шта, већ да уживамо у љубави - рекао је Зола.

- Стварно је време да заборавимо све. Мени смета када он изазива неке рекације у мени, али то ништа није оправдавдање. Била сам више пута избачена из колосека, али сада се све спонутано догодило, и тако и треба, да буде мирно све и лепо. - рекла је Миљана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Мени је веома драго што су се њих двоје помирлили и видим да су они срећни - рекао је Шан.

- Они су сада супер и то им желим, али кад-тад ће доћи до бацања, цепања и свега. Исрекно надам се да ће бити добро - додао је Бебица.

- Бебица нас је чак и поштедео, он је нас јако благо прокоментарисао - рекао је Зола.

- Код њих увек постоји сујета, а када ће да продари то само они знају. Искрено јесу најбољи овако, али видећемо како ће даље - додао је Бебица.

БОНУС ВИДЕО: