Краљица народне музике Лепа Лукић је деценијама успешна на јавној сцени. Певачица истиче да се све ове године држи чврсто на земљи и нада се да ће и њене млађе колеге кренути тим путем.

Међутим, има и оних који јој завиде.

- Јесте, колеге не могу да доживе то што сам ја доживела... Понеке, не свако. Зато је њима криво што ја певам, што ја могу да певам и даље исти тоналитет пре 50 година и сада. И њих то боли, што ја још увек сам тражене у жиже интересовања.

Нема намеру да престане да пева, јер је како каже публика и даље тражи:

Фото: Д. Миловановић

 

 

- Кад ме тражите што да престанем, ја немам ни децу, немам унучиће, имам само песму и она ме подмлади. Видите, ја никад ништа нисам радила на лицу, ја изгледам много боље од понеких млађих колега.

А ево шта каже о размирицама са колегинимцом Надом Топчагић због њеног непојављивања на Лепином концерту:

Фото: АТА имагес

 

 

- Па јавила је да не долази два дана пред концерт, то је мене заболело. Она је најавила да неће доћи. Није истина да се само није се појавила. Она каже да јој нисам јавила на време. Звала сам је месец и по дана раније. Једино да је зовем две године унапред. Звала сам је месец и по дана раније и проверавала да ли је све у реду. Рекла је све у реду, па је после рекла да има то гостовање и неће моћи да откаже. Три дана пре се јавила и каже, долазим обавезно. Па онда је сутрадан најавила да је у великој фрци да већ лети за Тиват и да не стиже.

Упркос свему, Лепа Лукић није злопамтило, па је Нади све опростила.

(Курир/М. Вучковић)

БОНУС ВИДЕО: