Хитне службе реаговале су након што су су три мушкарца утопла у реци Еск, у Северном Јоркширу у Енглеској, док је још један мушкарац такође извучен из воде.

Медији преносе да је њихово возило пало у воду, што је изазвало велику реакцију хитних служби - док брутална олуја пустоши северозапад. Службе су позване у 11:48 данас (по локалном времену, 28. децембра), преноси "Тхе Нортхерн Ецхо", на место несреће на реци Еск.

Како се сазнаје, били су присутни ватрогасци, хитна помоц́ и полицијски тимови. Нешто после 15 часова из воде је извучено возило.

Полиција је касније потврдила да су мушкарци у аутомобилу погинули. Претпоставља се да је четврти мушкарац ушао у воду у покушају да помогне онима у аутомобилу. Извађен је из воде око 12.10 и наводи се да му је указана медицинска помоц́.

У време писања овог текста, шта је тачно изазвало инцидент или узрок смрти мушкараца остаје непознат. Идентитет преминулих је такође за сада непознат.
Олуја Герит наставља да погађа УК, а погођен је вец́и део севера. Пријављени су удари од скоро 80 ​​миља на сат (око 130 км/х), а на снази су упозорења о поплавама за вец́и део северозапада, преноси Дејли стар.

БОНУС ВИДЕО: